Top
 

Blog

FitnessLover > Táplálkozás  > 09.10. Mit ettem ma?

09.10. Mit ettem ma?

A mai kaja csomagom nem volt éppen a topon, de meg szeretném nektek mutatni, hogy úgy is lehet FitnessLover módon étkezni, ha nincs időtök napközben vagy előre főzni. 

A reggelim most csak egy tejeskávé volt, mivel éhgyomorra mentem kardiózni. Általában ezt nem szeretem, de most csak erre volt időm, mert siettem egy megbeszélésre, majd Gyurikához haza. Ha már kardió, akkor persze intervallum edzés. Edzés után 30g quinoát ettem 1 konzerv tonhallal.

Nálunk Gyuri mindig bevásárol a nagyobbik gyereknek pár napra előre egy kifőzdéből mindenféle ebédnek vagy vacsorának való elemózsiát. Így történt az, hogy rakott káposzta, illetve a marhapörkölt husija volt ma az ebédem 🙂 Ilyet is lehet enni, persze figyelni kell a mennyiségekre.

Az uzsonna kimaradt, mivel eléggé belemerültem a munkába és mikor Gyurika felébredt, már “sietnünk kellett” a játszótérre. Este 8-kor sikerült vacsoráznom. Csirkemellet vágtam kockákra, megsütöttem kevés fűszerrel, majd hidegen sajtolt kendermagolajjal meglocsolt salátaágyon tálaltam.


Szóval összesítve a mai FitnessLover menü:

  • 7:30 – Tejeskávé laktózmentes tejjel
  • 10:30 – 1 konzerv tonhal 30g quinoával (ilyenkor a nyersen mért quinoára gondolok)
  • 13:00 – Marhapörköltből egy kevés hús + kb. 50g rakott káposzta
  • 20:00 – Csirkemell salátával


Ha uzsonnára ettem volna még egy ilyen csirkés salátát, akkor ez egy tökéletes nap lett volna, de sajnos nem minden nap sikerül úgy, ahogy szeretnénk. Viszont mindig azt mondom, a diéta az, ahol a kevesebb néha több…

Share
beata horvath

beus0819@gmail.com

No Comments
Add Comment
Name*
Email*

09.09. Mit ettem ma
Tejfölös csirke rizzsel