Top
 

Blog

FitnessLover > Életmód  > 2017. május 6. – Már csak 2 hónap….

2017. május 6. – Már csak 2 hónap….

Tisztában voltam vele, hogy a várandósság utolsó 2 hónapja lesz a legnehezebb számomra. Nem azért, mert fizikailag rosszabbul bírom, sőt… A rám nehezedő stressz hatására talán még jobban megy az edzés, egyre több időt töltök az edzőteremben, hogy levezessem a feszültséget, amit többek közt a nyakunkon lévő lakásfelújítás és a vizsgaidőszak okoznak. Ezen kívül egy új projekttel is készülök nektek, amit még a kisfiam megszületése előtt szeretnék elérhetővé tenni az oldalon, illetve az étrendek írása sincs az utolsók között, rendületlenül jönnek az újabb és újabb levelek, kérések, de ezzel együtt a hihetetlen eredmények is, amire nagyon büszke vagyok. Féltem ugyanis, hogy hiába küldöm ki majd a személyre szabott étrendeket, lesznek, akik nem fogják betartani az általam javasolt instrukciókat. Ennek ellenére a csajok egytől egyig tartják velem a kapcsolatot, és küldik hétről hétre az elért eredményeiket, melyek sokszor annyira elképesztőek, hogy én magam sem hiszem el 🙂 Mérhetetlenül boldog vagyok ilyenkor és hálás is nekik.

Tehát van elég teendő, soha nem unatkozom, viszont az a szerencse, hogy nem is szeretek 🙂 Az edzésnek hála, a stressz is könnyedén elszáll, és új emberként lépek ki minden nap a teremből, hogy aztán rendszerezve a teendőim, tiszta fejjel láthassak neki a napi feladatoknak.

Ez történt ma is, az edzésről pedig egy videót is készítettem nektek. Pocakos képeket és videókat már csak 2 hónapig fogok posztolni, úgyhogy aki szereti őket, az élvezze ki a látványt 🙂 Én személy szerint nagyon imádom őket….

VIDEÓÉRT KATTINTS!

 

Share
beata horvath

beus0819@gmail.com

No Comments
Add Comment
Name*
Email*