Top
 

Blog

FitnessLover > Táplálkozás  > 09.07. Mit ettem ma

09.07. Mit ettem ma

A mai délutánt bent töltöttem az egyetemen, de előtte 1 órára beugrottam az edzőterembe. Ilyenkor mindig előre kell gondolkoznom, mit vigyek magammal, hiszen nem csak edzés után, hanem az órai szünetben is megéhezem.
Reggel megittam a szokásos tejeskávém. Mivel nem egyből a terembe vezetett az utam, így kihúztam a reggelit 10:30-ig. Ez 30g Aldis Enjoy Free műzli volt kókusztejjel.


Gyurika ma kivételesen elég korán, 6-kor kelt, így már fél 9-kor vissza kellett tennem aludni. Amíg szundikált, meg tudtam főzni az edzés utáni és az iskolai kajám, ami most a legújabb Szafi Reform fodros kocka volt túroscsusza formájában.


A fehérjeturmixok fogyasztását az elkövetkező egy hétben hanyagolni fogom a szálkásabb, szárazabb test eléréséhez, mivel két fotózásom is lesz, amire mint mindig, most is a maximumot szeretném kihozni magamból. Az edzés közbeni BCAA fogyasztást azonban természetesen nem hagyom el.


Vacsorára 1 db mexikói tonhal konzervet ettem salátával.


Szóval összevetve a mai FitnessLover menü:

  • Reggeli: tejeskávé – 10g ch
  • Tízórai: Enjoy Free műzli – 25g ch
  • Ebéd: Túrós csusza – 25g ch
  • Uzsonna: Túrós csusza – 25g ch
  • Vacsora: mexikói tonhal konzerv salátával – kb 15g ch

Abból a szempontból nem sikerült túl jól ez a nap, hogy az edzés utáni „visszatöltésem” az ebéd volt, ami után elég hamar éhes lettem, így alig vártam, hogy végre szünet legyen a suliban. Szóval hiányzott a turmix a kis testemnek-lelkemnek, de mindent a cél érdekében… Az uzsonna is lehetett volna könnyebb, de úgy voltam vele, ha nem kap elég szénhidrátot az agyam, nem tudok figyelni órán… Mondjuk kicsit kevesebb szalonnát tehettem volna a tésztára. De ha egyszer szeretem, mit lehet tenni? 😀

Holnap már valószínűleg zsírszegényebb, szárazabb menüt állítok össze magamnak, ha kíváncsiak vagytok rá, figyeljétek a blogot 😉

Share
beata horvath

beus0819@gmail.com

No Comments
Add Comment
Name*
Email*

Mit ettem ma?
09.08. Mit ettem ma