Top
 

Blog

FitnessLover > Táplálkozás  > Mit ettem ma?

Mit ettem ma?

Mikor megkérdeztem tőletek az instagram srory-ban, hogy mit szeretnétek látni a YouTube csatornámon, sokan a “Mit eszem egy nap” vlogot voksolták. Nos, őszinte leszek veletek, soha nem leszek az a tipikus vlogger. Az én életem az enyém, nem tudom és nem is akarom mindenhol elővenni a telefonom és kamerázni magam és az étkezéseim vagy főzéseim. Lehet, hogy eljön ez az idő és egyszer csak megjön ehhez is a kedvem, illetve meglesz rá az időkapacitásom is. Viszont most, hogy az egyetem utolsó évét taposom, dolgozom és egy 1 éves kisfiú anyukájaként (nevezném inkább szolgájaként 😀 ) funkcionálok, erre nem sok esélyt látok…

Addig is viszont megígértem nektek, hogy legalább itt a blogon vagy az instagramon lesznek “Mit eszem egy nap” posztok és bejegyzések.
Itt is van a mai napom:
Felkelés után egy nagy tejeskávét iszom általában 2 deci laktózmentes tejjel. Ebben kb. 10g szénhidrát van.
Reggeli – Szafi Reform szendvics téliszalámival. Ezt a kocsiban sikerült megennem. Mivel én 100g liszkeverékből nem 3, hanem 4 zsemlét készítek, plusz -CH rostkeveréket is használok, így 1 db zsemlében 8-9g szénhidrát van. Ez azt jelenti, hogy kb. 20g szénhidráttal töltöm fel magam edzés előtt.
Szendvics után vettem be a képen látható vitaminokat: kalcium, magnézium, kovaföld, cink.
Edzés – Váll, kar, has + 25 perc kardió
Edzés közben por állagú BCAA-t iszom 1 liter vízben feloldva (ez van a BeastPink-es shakerben) Fél teáskanál aszkorbinsavat is szoktam bele szórni.
Edzés utánra ma növényi fehérjeturmixot vittem kókusztejjel. A másik szendvicset, ami a képen van, szerettem volna szintén megenni, de nem kívántam, mivel eltelített a turmix.
(Növényi fehérjeturmixok ITT rendelhetők. Kuponkód: Beus5)
Ebéd – Szafi Free lángos. Egész nyáron szemeztem vele a strandokon (mármint a hagyományos, fehér lisztes verzióval), de erős voltam és megálltam 🙂 Ma viszont úgy éreztem, erre van szükségem. Laktózmentes tejföl, trappista sajt, illetve egy kis lilahagyma és szalonna került rájuk. 140g lisztkeverékből készítettem 4 kisebb darabot, amiből 3-at sikerült megennem. Ez elég sok, kb. 70g szénhidrátot jelent. Igen, tudom, nem a legjobb, de mit lehet tenni 😀 Mindig azt mondom, beépül és olyankor valóban be is épül 😉
Délben ettem az ebédet, és délután 5-ig nem is voltam éhes. Ekkor megettem egy marék mogyorót, amit az asztalon találtam. Ez kb. 5g szénhidrát.
Vacsora – Mezei, étteremből hozott rámtott husi kevés kecskesajttal, uborkával. Amikor az ember nem egyedül él és a többiek nem azt eszik, amit főz, akkor ilyen rántott húsos sztorik történnek 🤣 Kb. 5-10g szénhidrát ez is.
Napközben sok vizet iszom, illetve most ősszel egy vértisztító csalán tea kúrára fogtam magam. Ez minden tavasszal és ősszel esedékes lenne a jó öreg Gyuri bácsi szerint. Erről bővebben ITT olvashattok. A citromfű tea nálam lefekvés előtt alap a pihentető alvás érdekében.
Szóval ez volt a FitnessLover napi menü, ami legrosszabb esetben is 105g szénhidrátot jelent. A szénhidrát nem rossz! A szénhidrát a barátunk! Az a nem mindegy mindössze, mikor, mennyit és milyet eszünk! Remélem tetszett a bejegyzés, bármilyen kommentet, visszajelzést, tanácsot szívesen fogadok tőletek továbbra is…
Share
beata horvath

beus0819@gmail.com

No Comments
Add Comment
Name*
Email*