Top
 
Fitnesslover

Tagoknak

FitnessLover > Tagoknak

TAGOKNAK

Szia!

Nagyon örülök, hogy itt vagy!

Amennyiben már előfizető FitnessLover tag vagy, üdvözöllek újra itt, a Membership felületen!

Ha még nem vagy tag és erre az oldalra tévedtél, már csak egy lépés, hogy te is FitnessLover tag legyél. A bal oldali menüpontokban láthatod, hogy mennyi mindent kaphatsz, ha tagságot váltasz hozzám. (A menüpontokat nem tudod még megnyitni, „korlátozott tartalom” címszó alatt jelenik meg.) A csomagokról és az előfizetés áráról a „Tagság” menüpontban a „Csomagjaim”-ra kattintva találsz részletes leírást, illetve itt egy videó is arról, mennyi szuper szolgáltatásban részesülhetsz, ha úgy döntenél, te is FitnessLover tag leszel.

Napi 270 Ft. Ennyibe, de több havi előfizetés esetén akár ennél kevesebbe is kerülhet számodra, hogy igazi FitnessLover-ré válj. Gondolj bele, mennyi mindenre költesz el naponta 270 Ft-ot. Egy kávéra az ebédszünetben? Egy csokira a boltban? Egy péksüteményre a szomszéd pékségben? Egy szénsavas üdítőre a közértben?

Miért nem költöd ezt a kevés pénzt inkább az egészségedre? Válts hozzám tagságot és megmutatom, hogyan tudsz hosszú távon, lemondások nélkül minőségi életet élni egy minőségi testben. Mert a FitnessLover Membership Program egy minőségi szolgáltatás egy minőségibb életért.