Top
 
BEUSKAFITNESSLOVER

Webshop

FitnessLover > Egyéni 1 alkalom life coaching ülés

Egyéni 1 alkalom life coaching ülés

7,500 Ft

Kategória:

Leírás

2010-ben kezdtem el tudatosan foglalkozni az edzéssel, majd ezt követően a táplálkozással is tudományos szinten. Amire azonban az évek alatt rájöttem, hogy nem elég a tányérunkon rendet tenni ahhoz, hogy egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet éljünk.

Édesanyám több olyan cégnél is dolgozott 15-20 évvel ezelőtt, melyek nagyon komoly motivációs, csapatépítő konferenciákat tartottak. Ezeken a tréningeken, hétvégéken több ízben én is részt vettem vele, így már nagyon korán, 15-16 évesen belekóstoltam a motivált, fókuszált gondolkodásmód szemléletébe. Ezek után is rengeteg könyvet elolvastam, melyek pszichológiával, motivációval, életvezetéssel és a gondolatok erejének témájával foglalkoztak.

Mindezek segítségével számomra a jövőben nem volt olyan, amibe ha belefogtam, ne vittem volna sikerre, legyen szó üzletről, diétáról, edzésről, családról vagy iskoláról. Mindig, mindenben a maximalizmusra törekszem, ezért is tartottam fontosnak a hormonegyensúly-, a táplálkozás-, az életmód tanácsadás, illetve a személyi edző szakmákat life coach képzéssel kiegészíteni. Bár kommunikáció szakon végeztem, mégis számos új információt és technikát sajátítottam el, mellyel neked is szeretnék segíteni abban, hogy eltalálj saját magadhoz, ezzel együtt pedig az aktuális probléma megoldásához.

A life coach magyar fordításban annyit jelent: élet edző. A life coach találkozókat nem terápiaként, hanem jövőépítésként kell felfogni. Számomra nem az a lényeg, hogy jobban érezd magad egy-egy találkozó után, hanem hogy beindítsam a belső motorod a cselekvésre.

Ez a termék 1 alkalmat foglal magában. A találkozó történhet személyesen és online formában is. A találkozó kb. 60 percet vesz igénybe. Ez az 1 alkalom abban segít neked, hogy eldöntsd, szeretnél-e további üléseken részt venni, fel tudjuk térképezni a problémát és meg tudjuk beszélni, melyik csomaggal tudsz kezdeni az előrehaladáshoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni 1 alkalom life coaching ülés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük