Top
 
BEUSKAFITNESSLOVER

Webshop

FitnessLover > Étkezési tanácsadás férfiaknak

Étkezési tanácsadás férfiaknak

28,900 Ft

Első lépések az életmódváltáshoz, a hormonális rendszer egyensúlyához és a testi-lelki egészséghez

Kategóriák: ,

Leírás

Férfiak számára a fogyás, sok esetben leginkább a pocak eltüntetése sokkal egyszerűbb, mint a nőknél. Mozgással, súlyzós és kardió edzések segítségével, az étrenjükön való minimális változtatásokkal már hatalmas eredményeket el lehet érni.

Étkezési tanácsadás férfiaknak nevű dokumentumom először egy barátom számára írtam meg, aki azóta is a benne foglalt alapszabályokat alkalmazva éli a mindennapjait. Pár hónap alatt eltűnt a pocakja, jobb lett az emésztése és sokkal frissebbnek, energikusabbnak érzi azóta magát. Természetesen a leírt szabályokat a páromon is alkalmazom, így testközelből látom a változásokat, tapasztalatokat.

Ez a termék nem személyre szabott étrend, hanem egy általános tanácsadás, ami tartalmazza a táplálkozással kapcsolatos alapfogalmak tisztázását, a férfi szervezet, illetve hormonrendszer működését, majd az ezzel kapcsolatos alapszabályokat mind az étkezésre, mind pedig az életmódra vonatkozóan. Miután a tanácsadásban foglalt életmódbeli változtatásokat elindítottuk, az információkat adaptáltuk és alkalmaztuk az életünkbe, megfigyelhető és tapasztalható lesz a pozitív változás.

A tanácsadás mellé 2 dokumentumot is csatolok:

  • Stressz és hormonális egyensúly kapcsolata
  • Szénhidrátok és glikémiás indexük

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Étkezési tanácsadás férfiaknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük