Top
 
BEUSKAFITNESSLOVER

Webshop

FitnessLover > Stressz és szorongáscsökkentő tréning

Stressz és szorongáscsökkentő tréning

50,000 Ft

Kategória:

Leírás

2010-ben kezdtem el tudatosan foglalkozni az edzéssel, majd ezt követően a táplálkozással is tudományos szinten. Amire azonban az évek alatt rájöttem, hogy nem elég a tányérunkon rendet tenni ahhoz, hogy egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet éljünk.

Édesanyám több olyan cégnél is dolgozott 15-20 évvel ezelőtt, melyek nagyon komoly motivációs, csapatépítő konferenciákat tartottak. Ezeken a tréningeken, hétvégéken több ízben én is részt vettem vele, így már nagyon korán, 15-16 évesen belekóstoltam a motivált, fókuszált gondolkodásmód szemléletébe. Ezek után is rengeteg könyvet elolvastam, melyek pszichológiával, motivációval, életvezetéssel és a gondolatok erejének témájával foglalkoztak.

Mindezek segítségével számomra a jövőben nem volt olyan, amibe ha belefogtam, ne vittem volna sikerre, legyen szó üzletről, diétáról, edzésről, családról vagy iskoláról. Mindig, mindenben a maximalizmusra törekszem, ezért is tartottam fontosnak a hormonegyensúly-, a táplálkozás-, az életmód tanácsadás, illetve a személyi edző szakmákat a life coach képzéssel kiegészíteni. Bár kommunikáció szakon végeztem, mégis számos új információt és technikát sajátítottam el, mellyel neked is szeretnék segíteni abban, hogy eltalálj saját magadhoz, ezzel együtt pedig az aktuális probléma megoldásához.

A stressz és szorongás nagyon sok ember életét, életminőségét teszi tönkre napjainkban. A krónikus stressz hosszú távú következményei közé tartoznak a szív- és érrendszeri betegségek, a pajzsmirigy túl- vagy alulműködése, inzulinrezisztencia, majd diabétesz kialakulása, ezekkel együttesen pedig felléphet az elhízás is. Mindezen betegségeket megelőzhetik emésztőrendszeri betegségek, folyamatos hasmenés, puffadás, de jelentkezhet esetleg fülzúgás, krónikus fejfájás, folyamatos fáradtság is.

A life coach magyar fordításban annyit jelent: élet edző. A life coach találkozókat nem terápiaként, hanem jövőépítésként kell felfogni. Számomra nem az a lényeg, hogy jobban érezd magad egy-egy találkozó után, hanem hogy beindítsam a belső motorod a cselekvésre. Rengeteg önismereti feladattal, munkafüzettel foglak ellátni annak érdekében, hogy felfedezzük azokat a képességeid, melyek segítenek leküzdeni a szorongást és a stresszt az életedben. Feltárjuk a miérteket,

Ez a termék 5 alkalmat foglal magában. A találkozók történhetnek személyesen és online formában is. A találkozók kb. 60 percesek, de van, hogy kevesebb, van, hogy kicsit több idő szükséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stressz és szorongáscsökkentő tréning” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük